Vi yder WordPress support, når din udbyder ikke kan

Hos Wuo kender vi godt historien… Du har fået lavet en WordPress side – men kan ikke få den hjælp eller support, du har brug for. Frygt ej, hjælpen er på vej!

Wuo - Hjælp til WordPress

"Vi letter byrden fra dine skuldre - så du kan fokusere på det du er god til"

Med et WordPress support abonnement fra Wuo slipper du for at bekymre dig om teknikken på din WordPress hjemmeside og du kan helt roligt tage en pause fra din dyre udbyder.

For en fast pris hver måned hjælper en af vores dedikerede WordPress udviklere dig med support, opdateringer, backup, rådgivning, udvikling og meget mere.

Med Wuo får du ubegrænset og billig WordPress support

Partners for life

Med Wuo får du en partner, der er der for dig – også når det er mest nødvendigt! Vi kan hjælpe med alle dine WordPress behov. Vores erfarne WordPress supportere har mange års erfaring og de lægger ikke opgaven fra sig – før du har ro i maven!

Dedikeret udelukkende til support

Hos Wuo er vi først og fremmest dedikerede til WordPress support. Men hvorfor?
Mange af vores kunder har tidligere købt et produkt som har vist sig at være komplekst og svært at forstå. Derfor har de et behov for support – og det er vi meget opmærksomme på.
Så vi besluttede os for at være dedikerede til supportdelen af WordPress.

På den måde kan vi altid hjælpe vores kunder når det er mest nødvendigt.

Professionel rådgivning til alle vores løsninger

I alle vores supportløsninger har du som kunde altid mulighed for at tage kontakt til os via Emial eller telefon. Her sidder vi klar til at give dig professionel rådgivning i forbindelse med din WordPress udfordring.

I nogle af vores løsninger tilbyder vi dig også månedlig rapportering og overvågning af din WordPress hjemmeside.

Hvordan vil du have WordPress Support?

Du kan få med hele Wuo-armen eller bare spidsen af Wuo-bjerget, det er 100% dit valg. Vores abonnementer hedder Basic, Pro og Enterprise. Vi kan allerede røbe, at kun de bedste hjemmesideejere vælger Enterprise.

Hvorfor få support på abonnement?

Det er en fordel at køre med abonnement fordi uheldet altid kommer når man mindst forventer det og fordi en ulykke sjældent kommer alene. Ved at have et abonnement har man sikkerheden hver måned og du sikrer derfor at din drift kan fortsætte upåvirket af problemet.

Vi har valgt at sælge vores WordPress support på abonnement, fordi det giver dig den ultimative sikkerhed på dit WordPress site.

erfaren support efter dit behov

Vi gør meget ud af at tage hånd om vores kunder. Hos Wuo har vi mange års erfaring med at drive webshops og hjemmesider. Du kan kontakte os uanset, hvilke spørgsmål du har.

Wuo WordPress Bureau

Stadigvæk i tvivl? Fokuser på din forretning i stedet for problemer!

Med en god partner som Wuo kan du bruge mere tid på din forretning og det du er god til. Så klarer vi WordPress teknikken og supporten, og det dedikerer vi os til!

Vi sidder klar til at yde WordPress support for dig nu for kun 349,- pr. måned.