Har du prøvet et 5-stjernet WordPress webhotel?

Vi har specialiseret os i sikker hosting på WordPress webhotel, og vi kan derfor tilbyde sikker hosting med 100% oppetid til alle typer hjemmesider og webshops uanset behov.

Hos Wuo mener vi, at levevilkår kommer i første række, derfor gør vi noget ekstra ud af hotellet for din hjemmeside.

Wuo.dk computer teknik
Wuo.dk Kundeservice

Leder du efter et sikkert, hurtigt og stabilt WordPress webhotel?

Hvilken type webhotel netop du har brug for, afhænger af, hvad din hjemmeside skal bruges til, og hvor mange ressourcer du har brug for. Hvis du f.eks. har en hjemmeside med fem undersider, så kan du trygt vælge den billigste hotel-løsning. 

Hvis du har en webshop med hundrede- eller tusindvis af varer, og derfor undersider, så vil vi klart anbefale et mere omfattende webhotel, der er skaleret til at imødekomme de ekstra ressourcer, som din hjemmeside har brug for.  

Da vi er en del af Webto, er vi sikret at vi kan levere et lynhurtigt, stabilt og sikkert webhotel til din WordPress side.

Skal dit WordPress Webhotel på en All inclusive? eller charterrejse?

Vil du have den nemme løsning?

Med et Wuo support abonnement holder vi rede på din web løsning. Vi sørger for at du får den hosting som du har brug for og til den helt rigtige pris.

Vores webhoteller ligger hos vores moderselskab Webto, der har en stor erfaring med hjemmeside servere og altid holder sikkerheden top!

Med en kop kaffe og en uforpligtende samtale står vores erfarne eksperter altid klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige hotel.

En buffet af sikkerhed

Sikkerheden, som vi har hos Wuo, består i, at vi stiller enormt høje krav til vores leverandører – og til, hvordan de opbevarer vores og andres data. Der skal være nødgeneratorer, ekstra køling, ventilation, døgnovervågning og avanceret brandslukningsudstyr til alle serverne.
…Sådan er din WordPress garanteret mæthed.

Få opsat dit webhotel med CMS WordPress

Hos Wuo har vi specialiseret os i WordPress hele vejen rundt. Når du vælger et webhotel hos os, kan du derfor vide med sikkerhed, at vi kan hjælpe med alle de ekstra funktioner, specialiseret til WordPress, du kan ønske dig.  

Uanset hvilken type webhotel du har brug for, så er der en række faktorer, du skal være opmærksom på, når du vælger. 

Wuo kan naturligvis svare 'ja' til disse ting

Medarbejder website support wuo.dk

Brug for hjælp? Fokuser på din forretning i stedet for problemer!

Med en god partner som Wuo kan du bruge mere tid på din forretning, og det du er god til. Så klarer vi WordPress teknikken og supporten, og det dedikerer vi os til!

Vi sidder klar til at yde WordPress support for dig nu for kun 349,- pr. måned.