Betingelser hos Wuo - Et webhotel med alt hvad du behøver

Betingelser

Nedestående forretningsbetingelser er gældende ved oprettelse, bestilling og brug af webhotel hos Wuo , såfremt anden skriftlig aftale ikke er indgået. De specificerede vilkår omfatter alle typer af services der stilles til rådighed i forbindelse med webhotellet.

Abonnement

Det forudsættes, at kunden er myndig for at tegne et abonnement hos Wuo. Et abonnement betales 12 måneder forud med enten kredit- eller debetkort. Abonnementet forlænges automatisk herefter 12 måneder af gangen, med mindre der sendes en skriftlig opsigelse fra kunden. Dette sker for at sikre at kundens hjemmesider og emails forbliver tilgængelige. Abonnementsbetalingen sker automatisk 14 dage før udløb af tjenesten, medmindre der 30 dage inden udløb er foretaget en opsigelse.

Fejlbestilte abonnementer betales ikke tilbage.

Ønsker Wuo at opsige et abonnement, kan dette ske med 30 dages skriftlig varsel. I sådanne tilfælde, vil den resterende del af beløbet blive tilbagebetalt.

Webhotellet kan til enhver tid ændres til et større eller mindre abonnement. Der tilbagebetales ikke evt. avancebeløb mellem to webhotel pakker.

I tilfælde af at betalingen fejler, vil der blive tilsendt en faktura på tilsvarende beløb via kundens email. Wuo opbevarer ikke på noget tidspunkt kunders kreditkortoplysninger, som bliver håndteret af stripe.com. Stripe er PCI certificeret og alle betalinger sendes via en krupteret forbindelse.

Ønsker kunden at afmelde sig automatisk betaling kan dette gøres hos vores support.

Email

Der stilles email-service til rådighed men dette inkluderer ikke større emailkampagner. Overtrædes denne retningslinje forbeholder Wuo sig retten til at begrænse brugen af emails hos den pågældende bruger, og i grove tilfælde at deaktivere kontoen uden mulighed for refusion.  Alle emails skal overholde den gældende danske lovgivning.

 

Backup

Wuo tager løbende backup af samtlige konti. Kunden er selv ansvarlig for at have en fungerende backup af sine data. Der stilles værktøj til rådighed, så der nemt kan foretages backup. Wuo tager udelukkend ebackup af hensyn til eventuelle nedbrud eller skader på data. Ved akutte situationer tillader Wuo Studio at kunden kan benytte disse backups. Wuo kan dog ikke stilles til ansvar, hvis en backup ikke forefindes. Foretages der en backup af kundends data, der er en direkte handling af kundens opfordring, vil der blive faktureret 500 kr ekskl. moms per gang.

 

Fortrydelsesret

Kunden har 14 dages fortrydelsesret i forbindelse med et online køb af webhotel. Dette gælder dog ikke ved domænebestillinger, da denne løsning bliver specialtilpasset. Ved et sådant køb er kunden indforstået med, at lige så snart Wuo er gået igang med registreringsprocessen, da vil kundens fortrydelsesret bortfalde.

Wuo logo

Kronprinsessegade 46E / 1306 København K
60 53 50 84 / hello@wuo.dk

    Analysis icon

    Modtag en gratis analyse af din
    hjemmeside inden for 48 timer

    Begrænset antal tilgængelig


    [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]