Få flere kunder med en WooCommerce Webshop

Det eneste du behøver at gøre, er at fortælle os om dine ønsker. Så kan vi tage ansvaret fra dig og du kan fokusere på din forretning.

5 simple skridt til en ny webshop

På under 60 sekunder kan du få tilsendt et uforpligtende tilbud på mail. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores prisberegner.

Fortæl om dine ønsker til en af vores webdesignerer og få nogle gode forslag til den perfekte løsning for dig.

På vores skjulte server, designer vi en ny webshop til dig ud fra de ønsker som du har aftalt med webdesigneren.

Du får tilsendt et link til din nye løsning og har nu muligheden for at vende tilbage til os med rettelser så alt bliver lige som du ønsker.

Vi gennemgår og optimerer løsningen, så dine kunder altid får den bedste oplevelse. Når du er klar, så lancerer vi hjemmesiden for dig.

Sikre vilkår til en skarp pris

SPAR PENGE – med engangsbetaling hos WUO

Jannik Vinther-Jensen projektleder Wuo

I Wuo er vi stolte af vores Webshop referencer

Du er meget velkommen til at besøge nogle af vores kunders nye hjemmesider, og få inspiration til, hvad vi kan gøre for dig.

Sælger du serviceydelser, har ikke levering eller har ikke brug for en fuld webshop? Spar indkøbskurven væk og vælg en hjemmeside.

Houston we don't have a problem - Fuldt optimeret webshop

99,9 % oppetid, giver dig 100 % overblik

En dårlig hosting, kan være undergangen for en webshop fra start. Det er lidt ligesom at svæve i kredsløb og se alle de kunder og muligheder, der venter nede på Jorden.

Hos Wuo ved vi godt, at man let kan miste overblikket, hvis man har en webshop, der ikke fungerer optimalt. Varebeskrivelser der ikke passer, rabatter på 0 kr., ordrer der går tabt i systemet osv. Listen er lang, og den føles endnu længere, hvis man ikke ved, hvordan man fixer de problemer.

Til gengæld får man også lige så meget energi tilbage, når tingene bare spiller. Vi ser utrolig meget værdi i at give vores kunder energien tilbage.

Få en søgeordsoptimeret WooCommerce webshop

Når du får en webshop hos Wuo, kan du altid være tryg ved, at hele shoppen er optimeret til både Google og til kunden, så der kommer masser af trafik ind på siden, og at den trafik også køber. 

Det sikrer det bedste udgangspunkt for succes fra start. Det er selvfølgelig ikke en garanti for at der er nok content ud over din webshop, men det er et langt bedre startpunkt end en webshop, hvor der ikke er arbejdet med dette.

Hvad kan WooCommerce bruges til?

Du kan læse, hvad du kan bruge WooCommerce til i WordPress i  vores blog og vores guide.

Responsiv webshop der føles sikker - på alle enheder

Hos Wuo er det ikke nok, at vi ved, at din webshop er sikker – Vi vil også gerne have, at dine kunder får følelsen af sikkerhed og ægthed.

Når vi designer din webshop, sikrer vi derfor, at webshoppen er responsiv på alle enheder, og den føles legitim. Det betyder, at webshoppen automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på den enhed, som din kunde anvender.

Så uanset om dine kunder benytter desktop, mobil eller tablet, så sørger vi for, at de får en god og tryg oplevelse.  Desuden designer vi hjemmesiden med et design der skaber tillid til, at der er brugt penge på en hjemmeside, der skal bruges længe.

I dag handler de fleste brugere på mobilen. Det er derfor utroligt vigtigt at imødekomme disse brugere, og gøre det så nemt som muligt for dem at handle på din webshop.

En webshop i verdens mest populære CMS

Hos Wuo udarbejder vi hjemmesider i WordPress. Det er nemlig et CMS (content management system), som er yderst brugervenligt at redigere indhold i. 

Der er en årsag til, at WordPress er det mest populære CMS-system på markedet. WordPress besider nemlig alle de nødvendige redskaber, der bruges af hundrede af tusindvis af hjemmesider, verden over.

En professionel Webshop fra Wuo er:

Struktureret

Tilgængelig

Godt flow

Annonce klar

Brug for en funktion, der er helt unikt? Få et uforpligtende tilbud på en løsning til dig.

Kræfterne bag en raketmotor... uden det avancerede udstyr eller setup

Når vi laver din WooCommerce webshop sørger vi for, at den er sikker og klar til takeoff, inden den går i luften. På den måde får du en unik, brugervenlig og sikker webshop, der skaffer dig kunder hele døgnet rundt og med vores hosting – 99,9% oppetid.

Hos Wuo er vi specialiseret i at lave personlige webshops i WooCommerce. Systemet fungerer som et plugin til WordPress. Hele WooCommerce platformen administreres gennem WordPress kontrolpanelet, på samme måde, derfor er det meget intuitivt at bruge, hvis man er vant til WordPress.

Prisen inkluderer opsætning af webshop fra start til slut

Vi hjælper gennem hele processen med domæne og hosting, design, layout, identitet, tekst, billeder, og følger altid vores kunder 100 % i mål.

Alle vores ydelser og services er fast prissat 

Helt uden binding til abonnementer, lange bindinger eller uforudsete udgifter. Vi er altid transparente omkring vores hosting, og i modsætning til visse andre webbureauer, tager vi ingen gidsler.

Du får mulighed for at budgettere korrekt og realistisk. Ingen uforudsete omkostninger. Er der behov for ekstra arbejde? Vi oplyser dig om priser før vi går i gang og lader dig beslutte.

Vi kan garantere, at vores webshopløsning er blandt de højeste kvaliteter til prisen, du kan finde i Danmark.

Wuo.dk computer teknik
Wuo - Professionelle hjemmesider medarbejder

Brug for hjælp? Slip for problemerne og fokuser på din forretning i stedet

Med en god partner som Wuo kan du bruge mere tid på din forretning, og det du er god til. Så klarer vi WordPress teknikken og supporten, og det dedikerer vi os til!

Vi sidder klar til at yde WordPress support for dig nu fra kun 299,- pr. måned.