Bliv klar til takeoff med en WooCommerce webshop

En ny og succesfuld WooCommerce webshop føles lidt som et rumskib. Når først raketmoteren er antændt, og støttebenene er smidt, så går det kun en vej, indtil man rammer stjernerne. Hos Wuo laver vi webshops i systemet: WooCommerce. Det gør det muligt for os at holde fast i vores ekspertise omkring WordPress platformen.

På den måde kan vi bygge rumskibe, der også er sikre at flyve i.

WordPress hjemmeside support
Wuo.dk Kundeservice

Kræfterne bag en raketmotor... uden det avancerede udstyr eller setup

Når vi laver din WooCommerce webshop sørger vi for, at den er sikker og klar til takeoff, inden den går i luften. På den måde får du en unik, brugervenlig og sikker webshop, der skaffer dig kunder hele døgnet rundt med 100% oppetid.

Woocommerce er iblandt vores liste af anbefalede WordPress plugins. Det er den, fordi vi mener, at det er det nemmeste og mest brugerdefinerbare webshop system i WordPress.

Hos Wuo er vi specialiseret i at lave personlige webshops i WooCommerce. Systemet fungerer som et plugin til WordPress. Hele WooCommerce platformen administreres igennem WordPress kontrolpanelet.

WooCommerce har et meget enkelt kontrolpanel til at administrere ordrer, kategorier, produkter m.m. WordPress er verdens mest udbredte CMS system, som lever op til alle krav om betjening og sikkerhed. Og da vi allerede kender børnesygdommene i WordPress, er vi topkvalificerede til at arbejde i WooCommerce.

Houston we don't have a problem med WooCommerce webshop

99,9 % oppetid, giver dig 100 % overblik

Det er lidt ligesom at svæve i kredsløb og se alle de kunder og muligheder, der venter nede på Jorden.

Hos Wuo ved vi godt, at man let kan miste overblikket, hvis man har en webshop, der ikke fungerer optimalt. Varebeskrivelser der ikke passer, rabatter på 0 kr., ordrer der går tabt i systemet osv. Listen er lang, og den føles endnu længere, hvis man ikke ved, hvordan man fixer de problemer.

Til gengæld får man også lige så meget energi tilbage, når tingene bare spiller.
Og vi ser utrolig meget værdi i at give vores kunder energien tilbage.

Få en søgeordsoptimeret WooCommerce webshop

Når du får en webshop hos Wuo, kan du altid være tryg ved, at hele shoppen er optimeret til både Google og til kunden, så der kommer masser af trafik ind på siden, og at den trafik også køber.

Hvad kan WooCommerce bruges til?

Du kan læse, hvad du kan bruge WooCommerce til i WordPress i vores guide.

Responsiv webshop der føles sikker - på alle enheder

Hos Wuo er det ikke nok, at vi ved, at din webshop er sikker – vi vil også gerne have, at dine kunder får følelsen af sikkerhed.

Når vi designer din webshop, sikrer vi derfor, at webshoppen er responsiv på alle enheder, og den føles legitim. Det betyder, at webshoppen automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på den enhed, som din kunde anvender. Så uanset om dine kunder benytter desktop, mobil eller tablet, så sørger vi for, at de får en god og tryg oplevelse.  

I dag handler de fleste brugere på mobilen. Det er derfor utroligt vigtigt at imødekomme disse brugere, og gøre det så nemt som muligt for dem at handle på din webshop.

Få en brugervenlig og sikker hjemmeside med CMS

Hos Wuo udarbejder vi hjemmesider i WordPress. Det er nemlig et CMS (content management system), som er yderst brugervenligt at redigere indhold i. Der er en årsag til, at WordPress er det mest populære CMS-system på markedet. WordPress backenden besidder nemlig alle de nødvendige redskaber til, at du kan give ilt til din hjemmeside, og vi kan give den førstehjælp.

Wuo - Professionelle hjemmesider medarbejder

Brug for hjælp? Fokuser på din forretning i stedet for problemer!

Med en god partner som Wuo kan du bruge mere tid på din forretning, og det du er god til. Så klarer vi WordPress teknikken og supporten, og det dedikerer vi os til!

Vi sidder klar til at yde WordPress support for dig nu fra kun 299,- pr. måned.