Grøn WordPress hosting

Vi har hos Wuo.dk allieret vores hosting med Curanet. Det betyder at vi kan tilbyde servere der kører på 100% CO2 neutral strøm, med strøm fra vandturbiner i Norge. 

Med grøn hosting er du med til at bidrage til en mindre udledning af CO2 i din virksomheds drift. Vi går i dybden med grøn hosting og hvilke værdier det kan bidrage til din virksomhed.

Grøn hosting Wuo.dk

Hvad er hosting?

Når du har købt dit domæne, skal din hjemmeside have et sted at ligge, dette sted hedder et webhotel. 

Hosting er den service der leveres, når en virksomhed placerer din hjemmesides domæne i et webhotel og sørger for at din hjemmeside har en placering, hvorfra den kan sendes ud på internettet.

Disse webhoteller foregår på servere, som lagrer al information om din hjemmeside og alle de oplysninger du f.eks. Har lagt i WordPress. Serverne sluger en masse strøm. Et datacenter med servere bruger lige så meget strøm som 400 hustande om året, svarende til 1,75 mio. kWh om året.

Hvad er grøn hosting? 

Ved grøn hosting benytter servere sig udelukkende af strøm produceret af vedvarende energi. Nærmere betegnet energi produceret ved at udnytte naturens kræfter, som vind, solen eller vand. 

I vores tilfælde benytter vores hosting vandturbiner i enorme floder i Norge. Disse turbiner har for længst udlevet deres CO2 forbrug og skaber nu 100% CO2 neutral strøm.

Vores grønne hosting  leveres af  Curanet

Curanet står for alle vores behov inden for hosting. De er ikke blot en grøn, men også meget sikker løsning. De opgaver som curanet bærer for os er f.eks. Cloud Servers og Cloud Ressource Pools, Domæner og DNS-domæner, Mail Hotels, Microsoft 365 løsninger og VPS-servers.

Sikkerheden Curanet leverer, består blandt andet i, at de stiller enormt høje krav til deres egne leverandører – og til, hvordan de opbevarer vores og andres data. 

Der skal være nødgeneratorer, ekstra køling, ventilation, døgnovervågning og avanceret brandslukningsudstyr til alle serverne.
 
Al strøm der er nødvendig til at stille disse behov leveres fra Curanet’s norske leverandører af grøn energi, direkte fra vandturbiner i Norge. Derfor kan vi sikre dig at din hosting hos os er på servere der kører på 100% grøn strøm.
 

Hvordan får man grøn hosting?

Ved at skabe et samarbejde med en leverandør, der har det rette El-certifikat.

På den måde kan du sikre dig en kontrol med dine leverandører. At leverandører er garanterede og certificerede og at der holdes løbende kontrol med disse leverandører. 
 
Miljøvenlig El-cerifikat

Med Miljøvenlig El-certifikatet sikrer vi os at du har Energi Danmarks garanti for, at din hosting kører 100% på strøm fra nordiske vandkraftanlæg, hvilket altså er en fuldstændig grøn og CO2 -neutral løsning.

Hvordan fungerer Grøn Hosting?

Hjemmesider trækker meget strøm. De skal være oppe 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Det bliver til et højt strømforbrug. 

Strøm fra forbrænding og fossile brændstoffer forurener miljøet og opbruger ressourcer som omdannes til CO2.

 Denne udledning af CO2 kan vi undgå ved at bruge strøm fra kraftværker der benytter sig af forskellige maskiner, der omdanner naturens kræfter til energi. 

På denne måde sikrer vi at det høje strømforbrug, kommer fra en vedvarende energikilde der er CO2 neutral og god mod miljøet. 

Giver digital grøn omstilling min virksomhed værdi?

Absolut, især når det kommer til din levering af strøm, hvor du ikke skal gøre det store selv. Du sikrer altså at du kan skilte med at din virksomhed bruger miljøvenlig energi, for strøm eller et abonnement du alligevel skal bruge. 

Der findes ikke bedre argument for at gå op i sin leverandør af hosting.  

Alle positiver ved din virksomhed er gode salgsargumenter, dette positiv kan let komme som en gratis del af et abonnement eller samarbejde, du alligevel havde behov for.

Så sikre dig at du kan kalde din hjemmeside “grøn hosted”, det er et godt salgsargument at have.

Jannik Vinther-Jensen
Jannik Vinther-Jensen

Skrevet 20-10-2022

Gør grøn hosting en del af din CSR-strategi

Grøn hosting er perfekt til din digitale CSR-strategi. Flere og flere danskere går op i at deres valg i hverdagen er ansvarligt for miljøet.

Derfor er det vigtigt for ikke blot store virksomheder og koncerner, men også små og mellemstore virksomheder at tænke på deres digitale CSR-strategi.

Digital omstilling – med ansvar

Det er idag vigtigere end nogensinde med digital omstilling til e-handel og webplatform for virksomheder der ønsker at vokse. Hvem ved, i fremtiden kan de være en mulighed at hjemmesider har et mærke for grøn hosting og miljø ansvarlighed, lige som de nu har e-mærket for sikker og ansvarlig handel.

Moderne virksomheder går forrest

Virksomheder med store ambitioner ønsker at gøre deres forretning mere moderne, men også i højere og højere grad mere grønne, mere ansvarlige og mere i øjenhøjde med forbrugeren. CSR-strategien er et vigtigt komponent her. Det er et socialt bevis på at virksomheden er klar over dets indflydelse på miljøet og fælleskabet.

Med Grøn hosting kan du allerede ved opstart eller som en naturlig del af din hjemmesides udvikling sætte gang i din CSR-strategi

De 17 verdensmål er IN

Grøn hosting er første skridt på rejsen til den perfekte CSR-strategi. De største trendsættere, virksomheder med den største markedsandel og first movers der ønsker at deres virksomheds image skal være moderne, ansvarligt og grønt. Har allerede begyndt at tilføje nogle af de 17 punkter for FN’s verdensmål til deres virksomheds CSR-strategi.

FN's 17 verdensmål

Du har sikker allerede set de her verdensmål på en hjemmeside før. Med grøn hosting fra os kan din virksomhed sige at de gør noget for mål 7 og 13. Da strømmen kommer fra CO2 neutrale vandturbiner i Norge.

Få gratis grøn hosting, med et WordPress support abonnement.

Er du blevet solgt på ideen om grøn hosting og ønsker at tilføje den til din CSR-politik, eller at have endnu et godt argument overfor din kunde, hvorfor at de skal vælge dig? Så klik herunder og se vores WordPress Support abonnementer med gratis hosting. Vi kan også hoste andre CMS end WordPress.

Hos Wuo.dk er vores holdning, at ligegyldig hvor stor vores kunde er, får de den samme professionelle service, af eksperter med mange års erfaring.

Vi tilbyder gratis hosting på vores eget grønne webhotel lyn hurtigt og sikkert. Vi flytter helt gratis for dig.

Vi tilbyder også hosting uden support abonnement, du kan høre os om prisen på hosting ved at kontakte os.