Har jeg brug for WP Support?

Har du nogensinde oplevet at have udfordringer med WordPress? Du er måske logget ind i WordPress og ser en kryptisk fejlbesked som du ikke rigtig forstår og derfor søger du efter fejlen på Google, for at finde svar.

Men WordPress er efterhånden et system der har levet længe, og det har gennemlevet adskillige opdateringer ligesom dets adskillige plugins har gennemlevet de samme opdateringer. Så det kan faktisk være svært at finde de informationer som du har brug for. Og før du ved det, har du brugt mange timer, ja måske dage på at løse udfordringen. Her kommer vi ind i billedet, vi kan klare opgaven og du bestemmer selv om det skal være en enkelt opgave uden abonnement, eller på et måneds-abonnement uden binding, inklusive gratis hosting, på vores sikre og hurtige danske webhotel, til en pris der er billigere end prisen for en time hos os og de fleste andre supportere i Danmark.

Så hvordan finder du den rigtige WP Support?

WP Support

Tøm din cache!

Start altid med først at tømme(clear) din WordPress cache.

Noget af det mest utrolige ved hjemmesider er, at de mest uoverskuelige og slørede udfordringer oftest kan løses ved ét klik – nemlig ”tøm/clear cache”. Har du nogensinde oplevet at dine rettelser på din WordPress ikke går igennem når du opdaterer siden med F5? Eller at tekst du lige har skrevet ikke opdatere? Det skyldes at din hjemmeside ikke opdatere hvert sekund med live information, den cacher nemlig information.

Hvad betyder ”Cache”?
Det at din WordPress ”cacher” betyder at din WP hjemmeside har en ”midlertidig” beholder som den fylder op med content, som den ikke regner med udskiftes inden for den nærmeste fremtid. Lad os nu sige, at du har oploadet dit Logo til din WordPress backend og du åbner din hjemmeside i din browser for første gang med dette logo – så indlæses Logoet fuldt og det lægger sig derefter i cachen. Dvs. at logoet nu IKKE loades på ny hver gang du efterfølgende åbner siden – fordi hjemmesiden altså ved at det altid bruges. Det sparer både plads og øger hastigheden markant.

Det giver derfor super god mening at cache – for hvorfor skulle dit logo loades på ny hver gang, hvis det altid skal bruges?

Problemet opstår i at cache ikke altid tømmes automatisk når du ønsker det, eller lige efter, at du har arbejdet med din WordPress – og derfor vil det fremstå for dig som at din hjemmeside slet ikke reagerer på dine rettelser. Så slå lige engang på knappen/ikonet der siger ”tøm/clear cache”.

Forstå opsætningen af din WordPress backend og dine plugins

WordPress blev oprindeligt udviklet til kun at være et Blog system og altså ikke alt det som den er i dag. Den måde som WordPress er blevet udvidet på over årene, er igennem talløse plugins til systemet, som hver især udfylder en funktion på din hjemmeside.

Tjek dine plugins igennem.
Det er altid en god ide at finde ud af hvad dine plugins egentlig gør og hvad de ikke gør. Du kan finde listen af dine plugins i din WordPress backend, hvor du også kan se versioner og udbyderen. Du bør ikke have plugins som er overflødige, da det påvirker hastigheden af din WordPress hjemmeside.

Tjek alle dine versioner.
Det er supervigtigt at huske at WordPress ændre sig en smule for hver opdatering der kommer og den WordPress support du søger efter, afhænger af din WordPress version. Sørg derfor for at forstå din WordPress løsning, og tjek op på versionen så du finder den rigtige WP support.
Du kan altid se hvilken version du har ved at trykke på ”hjælp” i WordPress backend.

Jannik Vinther-Jensen
Jannik Vinther-Jensen

Skrevet 19-10-2022

Identificer din WP Support udfordring

Når du skal have løst din WordPress udfordring kan du starte med at identificere dit problem. Du har måske allerede noteret dig hvilken fejl som WordPress smider i backenden, men forsøg samtidig rent visuelt at finde fejlen:

  • Hvor og hvad er det der mangler på siden?
  • Er det kun én af dine sider der har problemet eller alle sammen?
  • Hvad siger din URL, ligner den sig selv?
  • Hvis du trykker F12 i din browser, og kigger under ”console” – hvad får du så af fejl og advarsler?
  • Har du betalt din hosting udbyder? Hvis din side pludselig er en hel anden og med et fremmed logo – så kan det være din host som har taget din side ned, fordi du ikke betalte for hosting.

Har du tjekket en anden browser?
Du kan også forsøge at indlæse din hjemmeside på en anden browser. Hvis du f.eks. bruger Edge som er Microsoft standarden eller Safari som er Apple standard, kan du forsøge med Google Chrome for at se om fejlen også opstår der.

Tag evt. kontakt til eksperter.
Det kan være en god ide at høre om der er andre som har samme problem som dig eller om de kan løse problemet sammen med dig.

En god platform, som du kan bruge til at søge på WP support og udfordringer er: Forums | WordPress.org. Her kan du tjekke om der allerede findes en løsning på dit problem.

Hvis du til gengæld har brug for direkte WP support eller sparring kan du kontakte os her hos WordPress Support – Wuo.dk

WP Support til alle niveauer 

Størrelsen af dit problem, bestemmer i høj grad dit behov for hjælp. Hos Wuo.dk er vores holdning at ligegyldig hvor stor vores kunde er, får de den samme professionelle support af eksperter med mange års erfaring inde for support opgaver i WordPress.

Få WP support den lette vej

Hos Wuo er vi eksperter i WP support og vi giver dig den nemme løsning. Kom I trygge hænder hos Wuo og vi tager os af din WordPress løsning.

 – Har du problemer med Installere WordPress eller WP plugins?

 – Har du problemer med at opdatere WordPress?

 – Har måske brug for WordPress Kurser?

Sammen finder vi en løsning