Få et pålideligt Paid Social bureau

I den digitaliserede verden vi lever i, er online annoncering blevet en uomgængelig del af mange virksomheders marketingstrategi. 

En af de mest spændende og effektive metoder til at nå ud til målgruppen er gennem Meta Ads.

Dine fordele ved reklame på sociale medier

* ifølge Danmarks Statistik

Priser starter fra:

Hvorfor få et bureau til at håndtere sin Google Ads?

Partnerskab

Vi er officiel partner med Meta og har adgang til en konsulent, det vil sige at vi har mulighed for at kommunikere med Facebook og Instagram og få dem til at kigge på ting, som ikke er politikken for ikke-partnere.

Kompleksitet

At arbejde med Meta Ads kræver forståelse for avancerede algoritmer og datamodellering. Uden denne ekspertise kan det være udfordrende at udnytte platformen fuldt ud.

Optimering

Specialister kan udføre A/B-tests, overvåge kampagner, og foretage nødvendige justeringer i realtid. Dette hjælper med at sikre, at annoncer altid præsterer optimalt.

Compliance

Der er mange love og retningslinjer, der skal overholdes inden for online markedsføring. Overtrædelser kan føre til bøder eller andre retlige konsekvenser, så det er vigtigt at have nogen med kendskab til disse regler.

Wuo Magnus

Paid Social Basic

For virksomheder der laver grafisk design selv og ikke har et stort antal medier og ønsker til annoncer
DKK 1999,- pr. måned. + Forbrug
  • Annoncer på Facebook og Instagram
  • Facebook (Meta) Partner - Direkte kontakt til konsulent
  • Et væld af annonceformater
  • Sælg dine produkter på Facebooks marked
  • Ingen grafisk arbejde

Paid Social Pro

Inkluderer flere services som billede redigering, video redigering og grafisk arbejde
FRA 2499,- pr. måned. + Forbrug
  • Annoncer på Facebook og Instagram
  • Facebook (Meta) Partner - Direkte kontakt til konsulent
  • 3 aktive opgaver ad gangen
  • Et væld af annonceformater
  • Grafisk arbejde
favorit

Hvad kan Meta Ads gøre for din hjemmeside?

Øget Synlighed

Meta Ads’ evne til at målrette nøjagtigt gør dine annoncer mere relevante for brugeren. Dette betyder, at de er mere tilbøjelige til at blive bemærket og klikket på, hvilket øger din virksomheds synlighed online.

Målrettet Markedsføring

Ikke nok med at kan du nå din målgruppe, du kan også skabe forskellige segmenter af din målgruppe og målrette annoncer specifikt til dem. Dette kan forbedre engagement og ROI.

Effektiv Ressourceudnyttelse

Ved at undgå at vise annoncer til dem, der ikke er interesseret, sikrer du, at dit marketingbudget bruges mere effektivt.

Annoncemetoder Indenfor Meta Ads

Display Annoncering

Her kan du placere visuelle annoncer på websteder, som din målgruppe besøger. Du kan skræddersy annoncernes design og budskab til forskellige segmenter.

Søgnings Annoncering

Dette involverer at vælge nøgleord, der repræsenterer din virksomhed eller produkt, og sikre, at dine annoncer vises, når disse ord søges på. Dette kræver omhyggelig planlægning og overvågning.

Social Media Annoncering

Ved at annoncere på sociale medieplatforme som Facebook eller Instagram kan du udnytte brugerens oplyste interesser og demografiske data til at skabe yderst målrettede annoncer.

Remarketing

Hvis en bruger har besøgt dit websted men ikke foretaget et køb, kan du målrette dem med specifikke annoncer, for at tilskynde dem til at vende tilbage.