URU Design

URU Design er et dansk baseret startup med en ambition om at skabe dansk design baseret på kvalitetsmaterialer og innovation. Vi har skabt en veldesignet webshop fra bunden, der formåede at fange deres værdier som simplicitet, minimalisme og funktionalitet.


Ecommerce, WooCommerce, Informationsarkitektur

Se casen

URU Designs nye webshop er bygget op i WordPress ved hjælp af Woocommerce


WordPress, HTML5, Informationsarkitektur
Grafisk design, User Interface

Scandiplan Systems

Folkene bag Scandiplan Systems ønskede et komplet redesign af deres grafiske identitet samt en rød tråd imellem deres produkt Scandifile samt deres egen virksomhedsprofil. Vi opbyggede derfor to hjemmesider der sammen dannede rammen om hele Scandiplan Systems.

Scandifile er baseret på en Microsoft SQL database og benyttes bl.a. af Anklagemyndiheden og Justitsministeriet.

 

Se casen

Ved Stranden Byggegrunde

Ved Stranden Byggegrunde ønskede at sætte fokus på deres online tilstedeværelse, og sammen opbyggede vi en ny hjemmeside der kunne udtrykke de muligheder, der findes i byggegrunde lige ned til vandet.

Vi brugte lige så meget tid på at raffinere den mobile oplevelse som på at designe desktop versionen. Vi opbyggede sitet på en backend platform der kan benyttes de næste mange år uden at gå på kompromis med designet eller brugeroplevelsen. Hjemmesiden øgede antallet af henvendelser og der er nu kun 4 ud af 16 grunde tilbage.

Se casen

Middelfart Kommune

Byg i Middelfart er en ny kampagne fra Middelfarts Kommune, der ønsker at skabe fokus på byggemulighederne i området. Vi fik til opgave fremstille en række film der kunne sprede budskabet. 


Videoredigering, Informationsarkitektur

Se casen

Lightship Chartering

Lightship Chartering er en uafhængig skibsmægler virksomhed der opererer inden for to hovedområder; drycargo og tankers. Det var derfor nødvendigt at designe en velkomst side, der kunne skabe en brugervenlig forbindelse imellem de to undersider.

Samtidig skulle der integreres oplysninger om virksomhedens forskellige afdelinger i Europa og Asien på en overskuelig måde.


WordPress, Informationsarkitektur

Se casen