Hvad er WooCommerce? - Et webshop system

Hvis du nogensinde har tænkt på at få et webshop system har du måske hørt om WooCommerce platformen. WooCommerce holder titlen som den mest brugte e-commerce løsning i verden. 

– men betyder det så også, at det er den bedste? Det vil vi finde svar på.

Woo commerce baggrund

Key takeaways:

  • Woocommerce er skræddersyet til WordPress
  • Woocommer er gratis
  • Fremragende præsentation af produkter
  • Fantastisk i opstarts-facen 

 

WooCommerce er et godt valg til mindre – og mellem store webshops, både i forhold til omsætning og varekartotek. Hvis du har behov for et webshop system med hundredvis eller måske tusindvis af varer – så findes der mere dedikerede alternativer med en større ”shop” motor bag sig såsom Magento. 

Du kan læse om Magento her.

WooCommerce platformen er generelt meget brugervenlig og giver dig muligheden for at administrere størstedelen af din webshop med produkter og ordrestyring direkte fra kontrolpanelet som du kender det fra WordPress.

Hvad er forholdet til WordPress?

WooCommerce er klart den mest populære e-handelsplatform i verden hvilket også skyldes at den fungerer i forlængelse af det mest populære CMS (content management system) i verden, nemlig WordPress.

Woocommerce er gratis

WooCommerce er faktisk et gratis plugin til WordPress som du bare installerer. Det betyder, at du kan downloade et gratis stykke software og tilføje det til dit WordPress-websted uden at skulle udvikle noget heftigt.

WooCommerce – det bedste webshop system til dit behov

WooCommerce er et fantastisk bud på et webshop system til virksomheder, der er i opstartsfasen af sin online forretning. Den giver dig alle de nødvendige værktøjer til at køre en online forretning og opbygge en solid kundebase med minimal investering.

Der findes også mange WooCommerce webshops som lever livet videre – til at blive markant større e-handelsløsninger med mange produkter, varianter og funktioner.

Det største behov som webshop systemet opfylder er dog den uovertrufne tilgængelighed, da det er et ”simpelt” plugin til WordPress. Det giver bare utrolig meget værdi at få en webshop der hverken kræver oplæring i et nye systemer eller nye opsætninger af dine marketings tiltag. 

Jannik Vinther-Jensen
Jannik Vinther-Jensen

Modificeret 18-10-2022

Fordele ved webshop system – hvorfor vælge WooCommerce?

Der er mange fordele ved at bruge WooCommerce som din e-commerce løsning. Du kan hurtigt komme i gang med at sælge varer og ekspandere din forretning inden for trygge rammer som du måske allerede kender fra WordPress.

+ Det er gratis!

WooCommerce er som udgangspunkt et gratis webshop system. Som med alt WordPress orienteret skal du tjekke efter om dine plugins koster noget.

Du kan evt. altid spørge dit web-bureau til råds, hvis du er i tvivl. Og hvis det koster dig noget at få det udviklet, så er WooCommerce sjældent det dyreste webshop system du kan købe. Du får altså derfor en online butik for nærmest ingen penge.

+ Utallige plugins

Du får hele WordPress plugins motoren som bagland til din webshop, hvilket betyder at hvis du pludselig får et nyt behov, så findes der sandsynligvis et plugin der kan tilfredsstille. Desuden kan WooCommerce kombineres med andre WordPress plugins til at lave den ultimative low budget webshop.

+ Godt integreret med WordPress

WooCommerce er udviklet som et Plugin. Dvs. at der ikke er store kodningsbyrder forbundet med systemet. Det er vigtigt her at pointere, at integrationer altid vil kræve en form for kodning for at opnå optimale resultater med webshops, men WooCommerce gør så meget for at ramme slutkunden, som muligt.

+ Fremragende præsentation af produkter

Det er muligt at konstruere nogle flotte WooCommerce produktsider, specielt fordi WordPress allerede er gearet til det formål med gode content editor tools såsom Elementor der er nemme at bruge og forstå.

Brug for hjælp til WooCommerce?

Hos Wuo er vi WordPress specialists og tager selvfølgelig også hånd om din WooCommerce webshop. Få support til din WooCommerce plugin. Er shoppen nede? Så hjælper vi gerne med at få den tilbage på benene igen!