Hvad koster en WordPress hjemmeside i drift?

Det kan være svært at have overblik, over hvad det egentligt koster at få lavet en hjemmeside. Det afhænger i høj grad af tiden der bliver brugt på at lave din hjemmeside. Du kan selvfølgelig selv lave en uden at det koster dig mere end domænet og din hosting, men husk hvad formålet er med din hjemmeside. 

Ønsker du at din hjemmeside skal skabe dig en omsætning. Kan det være en god ide at sørge for at din hjemmeside har et professionelt udseende og at den er strømlinet til at skabe en naturlig kunderejse.

Wordpress FAQ
Steffen Rysgaard
Steffen Rysgaard

- Frontend udvikler og layout designer
Skrevet 19-10-2022

Kan man bruge WordPress gratis?

Det korte svar er ja. Det rigtige svar er at det er dét, hvis du har den rigtige viden til at lave din hjemmesiden fra bunden og selv der er de bedste egenskaber gemt bag mindre udgifter, hvis du vil udnytte dem til deres fulde potentiale. 

Hvad koster det at bruge WordPress?

Det er gratis, MEN. Sandheden er at hvis du ikke har den store viden til bygge din egen hjemmeside og ikke har tålmodigheden til at investere tiden i at sidde og lære hvordan man bygger sin egen hjemmeside. 

Så får du brug for et tema, hvor alt i forvejen er sat op for dig og hvor du bare skal ændre i det.

Der findes gratis temaer, men de bedste er selvfølgelig ikke gratis. De fleste temaer ligger mellem 15-50$.

Dit arbejde er ikke slut med et tema

Et tema er bare et “skelet” du vælger, hvor du siger, sådan vil jeg gerne have at min hjemmeside ser ud. 

Du skal selv udfylde alle elementer og lave teksterne på siden. Du skal sørge for at din hjemmeside er designet hensigtsmæssigt til dine kunder.

Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?

Det afhænger af  dit formål med din hjemmeside. Der findes temaer til forskellige slags hjemmesider, men også specifikt til webshops. 

Det er ikke en god ide at bruge den ene til det andet. Da temaer er fastsatte og ikke nemt kan ændres i designet.

Kan man lave sin egen hjemmeside?

Se vores 4 trins guide til at lave en hjemmeside
Vi har lavet en WordPress guide, der kan hjælpe dig med at lave din egen hjemmeside. Fyldt med gode tips og tricks. 
 

Hvor kan man lave en hjemmeside gratis?

Der findes en håndfuld programmer hvor man gratis kan lave en hjemmeside. Vi anbefaler at lave det i WordPress, det er det mest populære system i verden og det er der grund til.

Det er også nemmere for dig at udvikle på, i takt med at din hjemmeside og evt. din virksomhed stiger i omsætning og størrelse. 

Et andet program som også er populært er Wix.com. Dette program er lettere at komme igang med, da alt består af små “kasser” du sætter sammen. 

Det betyder til gengæld også at du er meget begrænset til de kasser der er og ikke kan forme din hjemmeside præcis som du ønsker.

Hvad koster det at bruge WordPress?

At bruge WordPress er ganske gratis. Det er det mest populære program i verden, til at lave sin hjemmeside på.

Derfor arbejder de også meget på at opdatere og lave eller inkludere nye egenskaber, der holder din hjemmeside moderne, med de bedste værktøjer.

Hvad koster det at få lavet en WordPress hjemmeside? 

Det er et meget bredt spørgsmål, der afhænger af størrelse og visuelt design. Vi tilbyder en basis side for 4.995 kr. og en professionel hjemmeside til 8,995 kr. Begge excl. moms. 

Du kan med fordel vælge vores support abonnement med gratis hosting, startende fra 349 kr. med sikker forbindelse og en stabil oppetid, helt uden binding

På den måde sikrer du dig at din hjemmeside har support ved hånden, hele måneden, hvis der opstår det mindste problem og kan opsige når som helst, med en måneds varsel.

Hvad koster det at få WordPress hjælp?

Størrelsen af dit problem, bestemmer i høj grad dit behov for hjælp.  Prisen afhænger af opgavens størrelse. Vi har en timepris på 925 kr. excl. Moms. For enkeltopgaver. 

Til gengæld koster vores største måneds abonnement, med fuld support på næsten alle opgaver, store som små, kun 749 kr. og er helt uden binding, med en måneds varsel på opsigelse.

Hos Wuo.dk er vores holdning, at ligegyldig hvor stor vores kunde er, får de den samme professionelle danske support, af eksperter med mange års erfaring inde for support opgaver i WordPress.

Du får ikke kun support

Vi tilbyder gratis grøn hosting på vores eget webhotel, som en del af din support, lyn hurtigt, sikkert og på 100% grøn strøm.