De nyeste trends inden for videomarkedsføring

Det er ikke nogen hemmelighed, at online video er en stor del af hverdagen for de fleste af os. Du kan sikkert nikke genkendende til, at video i dag befinder sig på en stor del af de mest tilgængelige og udbredte sociale platforme som Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn etc. etc.

Digitalt bureau - Wuo - blog

Key takeaways:

  • Forbrugeres tid brugt på videoer stiger fra år til år
  • Maksimerer synlighed
  • Google foretrækker videoer
  • TikTok – Fremtidens markedsføring til unge
 

I trit med den teknologiske udvikling på området er der kommet flere og flere muligheder for at skabe innovativ og personlig videomarkedsføring, hvor selv store og ellers ansigtsløse virksomheder kan skabe tæt og intim kontakt til sine kunder. Der er kun en ting at sige, trenden fortsætter, videomarkedsføring er kommet for at blive.

Hvad er videomarkedsføring?

Videomarkedsføring er som navnet indikerer brugen af video til at markedsføre et budskab relateret til ens virksomhed. Om det så er et produkt, en information, et tilbud, eller noget fjerde er sådan set ligegyldigt. Videomarkedsføring kan tage form af en 10 sekunders video på Facebook eller en længere reklamefilm, som bliver spillet på de store skærme, som f.eks. i biografen.

Videomarkedsføring i dag

I trit med at teknologien udvikler sig, bliver der skabt flere og flere muligheder for integration af video i digital markedsføring. Ifølge en amerikansk forudsigelse, så vil de fleste kunder bruge cirka 100 minutter om dagen til at se online video. 

Video fortsætter med at vokse og vokse. Det er et af de hurtigst voksende digitale markeder, og en af de mest oplagte årsager er de mange forskellige platforme som videomarkedsføring befinder sig i.

Når det kommer til videomarkedsføring, så er kunderne overalt, 24 timer i døgnet. Forbrugerne ser video når de er på farten, når de er sammen med andre og alene. Det gør online video til et af de mest konstante og tilgængelige medier i dag.

Google foretrækker video

Google går meget op i “Accessibility” Altså at tilgangen til hjemmesiden er nem for alle, selv hvis du har et syns handicap. Derfor gives der ekstra “point” til dem der har videoer og lyd på deres hjemmeside. Især hvis man også laver et Schema markup på videoen, så Google ved at det er en video der ligger på siden. 

Jannik Vinther-Jensen
Jannik Vinther-Jensen

Modificeret 18-10-2022

Fremtiden for videomarkedsføring

En af de bedste ting ved content marketing er de mange muligheder. Som en del af en effektiv content marketing strategi, så er videomarkedsføring en af de mest essentielle facetter, som kan versioneres til mange forskellige kanaler.

Videomarkedsføring er derfor en af de mest effektive måder at maksimere synlighed på, og med dets utroligt fleksible natur, så kommer trenden kun til at fortsætte i fremtiden.

Det virker til at små, hurtige og personlige videoer er vejen fremad. Det skaber synlighed, og giver din virksomhed et ansigt, som kunderne kan relatere til. Med den stadigt fremmende teknologiske udvikling på området kommer der kun flere og flere muligheder for at skabe innovativ og engagerende markedsføring.

TikTok – Markedsføring til de unge

TikTok er gået hen at blive umådeligt populært, især blandt unge. Det trækkes frem hver gang at der er et stille øjeblik i nogle unges tilfælde. En TikTok konto kan være nyttig hvis du henvender dig til unge forbrugere. Dog er der forskellige aldersgrupper, du skal bare finde vej til dem, med de rigtige hashtags.
 
Gratis markedsføring – Hvis du følger trends eller er sjov

TikTok har vist at nogle virksomheder kan samle 10.000 vis af følgere, hvis de er kreative, præsenterer deres produkter på en kreativ måde, følger med i TikTok’s konstant skiftende trends, eller kan skabe sjove situationer som unge eller folk generelt kan relatere til.

A.I i videomarkedsføring

Især i Nord Amerika er virksomheder begyndt at lege med A.I videoer, hvor det er en computer produceret person der præsenterer deres budskab på video. Heriblandt Synthesia.io, som blev populært på TikTok for dets realisme. Kunstig intelligens i markedsføring er i fremdrift og der bliver hele tiden udviklet på nuværende og ny A.I teknologi, til markedsføring. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi har erfarne videospecialister in house, og kan derfor hjælpe dig med at udvikle engagerende indhold. Samt SEO-specialister som kan sikre sig at de rette markups er oprettet, så Google let kan læse din video på din hjemmeside.