TYPO3 – Et fleksibelt CMS

TYPO3 er et dansk CMS, som blev udviklet i 1998. Den største fordel ved TYPO3 er at det er utroligt skalerbart og fleksibelt i forhold til de fleste andre CMS. Det er fordi det er bygget med det kodesprog der i daglig tale refereres til som PHP (Hypertext Preprocessor).

PHP er et open-sourceprogrammeringssprog, som bruges til dynamiske og unikke webløsninger, hvor særlige funktioner skal formes på hjemmesiden. PHP er også det fundamentale programmeringssprog i WordPress, Yahoo og Facebook.

Et anvendeligt og skalerbart CMS

Der hvor TYPO3 brillerer er balancen mellem anvendelighed, skalerbarhed og funktionalitet. Det kræver lige lidt sætte sig ind i det, men på trods af TYPO3s mange programmeringsmuligheder, så er backend opsat i det velkendte sidetræsformat, som giver et godt overblik over selve hjemmesiden.

De fleste CMS tvinger dig til at vælge mellem anvendelighed og funktionalitet, men i TYPO3 har du begge dele. Selve backend er utroligt brugervenligt for enhver. Hvis du dog er programmør, så har du muligheden for at gå et ret stort spadestik dybere ned, og blive ved med at skovle indtil du ikke kan mere.

Uendelige muligheder for unikke webløsninger i TYPO3

Hvis du, eller din virksomhed, har brug for en hjemmeside som kan noget specielt og du også selv gerne vil kunne finde rundt i backend, så er TYPO3 systemet for dig.

TYPO3 er udviklet med moduler. Igennem disse moduler kan du som udvikler udvide disse moduler med dine egne udvidelser. Disse udvidelser indgår i en samlet database i TYPO3s eget fælles system. TYPO3 er et af verdens hurtigst voksende CMS netop fordi der hver dag bliver udviklet i et fælles kontinuerligt voksende fællesskab af udviklere fra hele verden. Hver af disse udviklere bidrager hermed til at forbedre kvaliteten af systemet. Mulighederne for support igennem TYPO3 er derfor også væsentligt bedre end de fleste andre CMS.

Brugervenlighed, support, hastighedsoptimering og sikkerhed er alt sammen prioriteret højt i TYPO3. Er du i tvivl om hvilket CMS du skal vælge? Har du brug for et CMS som både er brugervenligt og skalerbart, så anbefales TYPO3 varmt herfra.