Digitalt bureau - Support

Få erfaren support & hjælp til alle udfordringer

Hos Wuo har vi mange års erfaring med at drive webshops og hjemmesider. Du kan kontakte os uanset, hvilke spørgsmål du har.  

Har du nogen spørgsmål til os?

Erfaren support ud fra dit behov

Vi gør meget for at tage hånd om vores kunder, uanset hvilken udfordring de står med

Vores eksperter har mange års erfaring med problemløsning i WordPress. Har du brug for at få skaleret din serverløsning eller hjælp til et problem i CMS, så kontakt os på 60 53 50 84 – så opstarter vi arbejdet med det samme. 

Uanset hvilke behov du har, så kan du kontakte vores supporttelefon eller udfylde vores supportformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.  

Wuo - Support

Benyt vores kontaktformular og få support til dit projekt

Vi tilbyder forskellige prisniveauer ud fra dit projekts omfang

Vores timepris er på 925,- 

Hvis du har brug for løbende support til større opgaver, så foreslår vi, at du får en klippekortsløsning.

Priser på klippekort  

Få erfaren support efter dit behov

Vi gør meget ud af at tage hånd om vores kunder. Hos Wuo har vi mange års erfaring med at drive webshops og hjemmesider. Du kan kontakte os uanset, hvilke spørgsmål du har.  

Wuo - FAQ

Ofte stillede spørgsmål: måske kan du finde svaret her

Du får en komplet funktionsdygtig hjemmeside inkl. fuld opsætning og et design der er tilpasset netop dine behov. Der er ingen uforudsete omkostninger eller månedelige gebyrer forbundet med din hjemmeside. Vi sørger for at opbygge hjemmesiden på vores egen test server og når begge parter er enige, overfører vi den til dit eget domæne. Du bestemmer helt selv, hvor hjemmesiden skal hostes og på hvilket webhotel. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at hoste den hos os.

Ejer du allerede et webhotel, er det helt op til dig selv, om du ønsker at beholde det, eller om vi skal flytte hjemmesiden over til os. Vores “komplet” webhotel indeholder 20GB plads, hvilket er mere end rigeligt. Det koster 39 kr. om måneden inklusiv moms. Vi har ingen binding på vores webhoteller, så du bestemmer helt selv, hvor længe du vil blive hos os.

Vi opbygger din hjemmeside i WordPress, der i dag er det mest anvendte CMS. Det er et open source system, så der er ingen gebyrer eller omkostninger forbundet med din hjemmeside. Du får dermed ikke nogle uforudsete omkostninger, og betaler udelukkende for din hjemmeside som et engangsbeløb.

Det afhænger af, hvor meget materiale du selv har klar, som tekst og billeder, men det tager i omegnen af 1-2 uger.

Prisen for vores webhotel er 39 kr. om måneden. Du har ingen binding hos os, så du bestemmer helst selv, om du stadig ønsker at hoste din hjemmeside hos os.

Selvfølgelig kan du det! WordPress er det mest brugervenlige system til at bygge hjemmesider. Og støder du på udfordringer undervejs, så er vi kun et opkald væk. Får du brug for at udvide din hjemmeside i fremtiden med andre mere komplicerede funktioner, hjælper vi dig naturligvis også gerne med det.