Online marketing - Wuo - Hele Danmarks nye webhotel

Vi flytter din online
tilstedeværelse fremad

Udnytter du din hjemmesides fulde potentiale? Vi laver
online markedsføring der virker, er overskueligt og
selvfølgelig kan måles på bundlinjen for din virksomhed

Trafik

Success online kommer ikke tilfældigt. Det indebærer en koordineret og veludformet tilgang til den digitale markedsføring.

Vi øger din trafik igennem en tilrettelagt strategi vi har foretaget i samarbejde. Det handler om at gøre din hjemmeside betydningsfuld for søgemaskinerne og på den måde øge din placering. 

Konverteringer

Forholdet mellem hvor mange besøg og hvor mange handlinger der foretages på din hjemmeside, betegner man som en konverteringsrate.

En handling kan være udfyldning af en kontaktformular, eller det kan være et salg for en webshop. Med en højere konverteringsrate kan du tillade dig at bruge flere penge på din markedsføring og dermed kan du betale mere for den enkelte kunde end dine konkurrenter.Vi arbejder løbende med konverteringsoptimering og ved hvor meget et brugervenligt design betyder for en konverteringsrate.

Adwords

Adwords handler ikke om at ramme bredt, men at finde frem til sin målgruppe og lige nøjagtig tilbyde dem det, de leder efter. Her viser målgruppen allerede en interesse for dit produkt ved at søge efter det, og her handler det altså om at være til stede og tilbyde sit produkt.

Vi tilbyder komplette opsætninger af Adwords Kampagner. Efterfølgende reviderer vi dine kampagner og ser på om vi kan forbedre din klik / konverteringer.

Vi sørger altid for at finde frem til hvad formålet er med jeres kampagne. Når vi sammen har fundet frem til målet, opsætter vi en konverteringssporing. Dermed ved du nøjagtig hvor højt dit budget skal være.

Bliv flyvende online

Vi arbejder med vores kunder igennem hele processen fra den indledende konceptudvikling til den løbende strategi for tilstedeværelsen på internettet. Igennem vores partnerskab, sørger vi for, at jeres brand skaber et indtryk på de rette mennesker der møder jer online.

Vores analyser starter med at opfange og dokumentere dine kunders behov. Prototyper, Google Analytics og tests er alle metoder der kan være med til at få din online tilstedeværelse fremtidssikret. Vores research er også at finde ud af, om den løsning du gerne vil have, reelt er den du har brug for. Din strategi skal være rettet mod dine kunder og ikke dig selv.

Kontakt os i dag

 • Tlf. 60 53 50 84
 • hello@wuo.dk
Skal vi ringe dig op?

  Vi har en holistisk tilgang til din markedsføring

  Hvis du har et ønske om at være med i det digitale førerfelt kræver det en indsats inden for en lang række markedsføringsområder. Vi arbejder metodisk, når vi ser på hvordan vi kan forbedre din online tilstedeværelse.

  Vi øger din trafik igennem en tilrettelagt strategi vi har foretaget i samarbejde. Det handler om at gøre din hjemmeside betydningsfuld for søgemaskinerne og på den måde øge din placering. 

  Trustpilot wuo

  Vi har tilfredse kunder

  Læs vores anmeldelser og find ud hvorfor du skal samarbejde med os

   Analysis icon

   Modtag en gratis analyse af din
   hjemmeside inden for 48 timer

   Begrænset antal tilgængelig


   [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]