koeb domaene - Wuo

Køb domæne

Køb domæne og få din egen adresse på nettet.

Hvis du har en hjemmeside eller overvejer at oprette en ny hjemmeside, skal du kraftigt overveje at købe et domæne. Et domæne navn er typisk sat op som f.eks. testside.dk men du kan sagtens have andre endelser som .com. Køber du et domæne gennem wuo.dk får du desuden tilkoblet et webhotel med email, 1-click installering, dit eget kontrolpanel og meget andet. Ved at købe dit eget domæne og tilkoble dit eget webhotel har du ikke længere de samme begrænsninger som hvis du lejer dig ind på en underside hos et andet domæne.

Der er flere gode grunde til at man skal købe et domæne:

Webhotellet og dets indhold skal til enhver tid overholde den hertil gældende danske lovgivning. Wuo tillader heller ikke opbevaring eller distribuering af pornografisk materiale. Wuo forbeholder sig retten til at vurdere om kundens filer og indhold falder ind under sådanne kategorier.

 • Hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte webhotel, kan du tage dit domænenavn med dig. Dermed mister du ikke din placering på Google og har stor frihed i fht. valget af webhotel udbyder
 • Det giver troværdighed. Ved køb af et domæne er du langt mere troværdig.
 • Finder du på et godt domænenavn har man nemmere ved at huske din virksomhed.

Valg af domæne

Når du skal finde et godt domænenavn er det en række ting man kan overveje. Domænet må helst ikke være for langt. Derudover skal det være nemt at huske, så det ikke blot er tilfældige bogstaver og tal. Domænet skal helst være uden æ, ø og å.

 

Køb domæne

Hos wuo.dk har vi gjort det let for dig at købe et domæne. Det første du skal gøre er at finde ud af om domænet er ledigt. Det kan du gøre ved at søge i nedestående felt som eks. testdomaene.dk
Hvis domænet er ledigt, vil du få muligheden for at bestille det. Det er automatisk tilføjet til ordre og du kan nu forsætte til betalingsvinduet for at færdiggøre din bestilling.

Når du køber et domæne ejer du det 1 år frem. Ønsker du forsat at have dit domæne skal du blot forny domænet igennem DK Hostmaster. Det koster kun 45 kr inkl. moms om året.

Køb et .dk domæne

Køber du et dk domæne, kan du registrere det hos Wuo for 99 kr inkl. Moms. Dette giver 1 års ejerskab af domænet.

Søg efter dit nye domæne lige her

  Analysis icon

  Modtag en gratis analyse af din
  hjemmeside inden for 48 timer

  Begrænset antal tilgængelig


  [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]