Hvad vi laver

Når vi sætter vores designere sammen med vores udviklere, skaber det unikke og spændende produkter. Vores hovedmission er at løse komplekse problemer samtidig med at brugeroplevelsen er i  fokus. Brugervenligheden er den sværeste og samtidig den vigtigste disciplin, når man ønsker at skabe resultater online. Vi sikrer, at du altid får en løsning, hvor vi har taget dine brugere med i vores overvejelser, når vi tegner informationsarkitektur.

Vores kompetencer:

Vi formidler vores idéer med klarhed og er stolte af vores tilgang til design. For os handler det ikke kun om hvordan det ser ud, men også om hvordan det fungerer. Vi sætter brugeren først, og vi ved at følelsesmæssige reaktioner skaber varige indtryk. Samtidig udfordrer vi status quo.

Vi fokuserer på detaljerne og skaber på den måde et visuelt sprog, der beskriver layout, interaktioner og følelserne. Designet skaber et fælles sprog og lægger fundamentet for mindeværdige oplevelser.

Success online kommer kke tilfældigt. Det indebærer en koordineret og veludformet tilgang til den digitale markedsføring. I nutidens marked kan et brand umuligt fungere uden en online tilstedeværelse. Men en hjemmeside er ikke længere nok.

Vi arbejder med vores kunder igennem hele processen fra den indledende konceptudvikling til hosting, support og den løbende strategi for tilstedeværelsen på internettet. Igennem vores partnerskab, sørger vi for, at jeres brand skaber et indtryk på de mennesker der møder jer online.

Vores analyser starter med at opfange og dokumentere dine kunders behov. Prototyper, Google Analytics og tests er alle metoder der kan være med til at få din online tilstedeværelse fremtidssikret. Vores research er også at finde ud af, om den løsning du gerne vil have, reelt er den du har brug for. Din strategi skal dermed være rettet mod dine kunder og ikke dig selv.

Vores første prioritet er at få dig til at være tryg med den web løsning du vælger. Vi tilbyder kost effektive hosting løsninger der sikrer et miljø din hjemmeside kan trives på. I dag findes der et hav af muligheder, funktioner og varianter, der hurtigt gør det nemt at fare vild inden for hosting terminologien. Vi har fjernet alle komplicerede elementer og er kommet frem med en række hosting pakker optimeret til alle typer af hjemmesider. Lige fra små startpakker bygget  til den simple informationsside, helt op til load-balanceret løsninger med SQL replikering. Har vi ikke lige præcis den løsning du efterspørger, er vores team klar til at skræddersy en optimeret løsning. En der passer til din og hjemmesidens behov. Vi sørger for:

  • En backupløsning
  • Løbende sikkerhedsopdateringer
  • Skalérbar løsning

Vi garanterer at vores server har en oppetid mere end 99,95%. Det er alt sammen med til at sikre dig den mest stabile hosting løsning.

UX design begynder allerede ved etableringen af et projekt. Det kræver en forståelse af dine kunders mål og behov for at kunne forudsige resultaterne af din hjemmeside på kort og lang sigt. Tilgangen sikrer at essensen af dit projekt ikke går tabt. Vi arbejder metodisk med dit projekt igennem research, eksperimenter og kreative visioner.

UX design og brugeroplevelser er grundlaget for stort set alt hvad vi skaber og leverer til vores kunder og deres slutbrugere. 

SEO og Adwords er begge værktøjer, der har til formål at fremme din online markedsføring. SEO handler om at gøre din hjemmeside betydningsfuld for søgemaskinerne mens Google Adwords er annoncering der er målrettet din trafik og dermed også konverteringer.

Ønsker du at brande din virksomhed, gælder det om at foretage søgemaskineoptimering. Her er det din opgave at skabe det bedste svar, ud fra hvad brugerne på Google søger efter. Når du tager højde for hvad der søges efter, vil du også automatisk blive favoriseret af Google og dermed naturligt stige i din naturlig søge placering.

Adwords handler derimod ikke om at ramme bredt, men at finde frem til sin målgruppe og lige nøjagtig tilbyde dem det, de leder efter. Her viser målgruppen allerede en interesse for dit produkt ved at søge efter det, og her handler det altså om at være til stede og tilbyde sit produkt. Hos Wuo Studio tilbyder vi komplette opsætninger af Adwords Kampagner. Efterfølgende reviderer vi dine kampagner og ser på om vi kan forbedre din klik / konverteringer.

Vi leverer rigtig mange projekter med WordPress som CMS. Det gør vi fordi det er muligt for os at lave alt i WordPress. Webshops, blogs og websites egner sig alle til at blive opbygge til WordPress.

Når det er sagt, er det ikke sikkert det skal være løsningen til netop dit projekt. Sammen finder vi frem til den rette strategi, så vi har mulighed for at afdække dine reelle behov. Dermed sikrer du dig, at få den mest optimale løsning.

Vi gør det nemt for dig at kontakte os. Uanset om det drejer sig om support dag-til-dag eller et langsigtet strategisk projekt. Du vil hos os bliver tildelt en projekt manager der arbejder sammen med dig på det mere strategiske niveau, identificere muligheder og flytte din digitale tilstedeværelse fremad.

Vores teknologier: